Koncertfortælling - Smuk og Smadret

Beskrivelse

 

Hvad er da et menneske? Livet er både storslået og skrøbeligt, vildt og nærværende, farligt og moderligt. Det er smukt og smadret. Vi jubler over skabelsens gåde og græder over livets utilstrækkelighed.

Igennem musik, historier og visuals fylder vi kirkerummet, mens vi kredser om et af livets gennemgående spørgsmål: Hvad er et menne­ ske? Hvem er jeg?

Med en koncertfortællig skaber vi et kunstnerisk rum med spænd­ ingsfyldt musik, brug af billeder, video og fortællinger fra livets kanter ­ et rum, der giver plads til at være, sådan som man nu engang er. Med energi og eftertænksomhed vil vi fylde kirkens rum og give plads til tanker og følelser; både de smukke, de smadrede og det der ligger imellem. 

Koncertfortællingens muligheder

GRAABLAA

GraaBlaa spiller indie­folk, som kombinerer det storslå­ ede med det nærværende. Fortællingen bliver levende gennem kontrabassens råhed, storheden fra det moderne guitarspil, ømheden fra de naturlige vokaler. Vores musik og udtrykket er originalt med inspiration blandt andet fra Leonard Cohen, Pink Floyd og Jan Johansson. GraaBlaa har spillet 40 koncerter siden 2018. Lyt til GraaBlaa 

graablaa_08-02-2019_koncert-5

 

VOKALAPYK

Vokalapyk har i 20 år spillet sanserejse­koncerter. Lyd­ billedet som vokalapyk introducerer os for er en sam­ mensmeltning mellem lyde og rytmer, som er op til den enkelte at fortolke. En meditativ og nærværende form for verdensmusik. 

Lyt til Vokalapyk 

Vokalpyk 1

 

ROERASKHOLM

RoerAskholm er en kreativ og erfaren videoproducer, som i denne sammenhæng, sætter billeder, video og visuals til ordene og musikken fra GraaBlaa og Vokalapyk. Alt til sammen giver en stor sanselig oplevelse.

Se eksempel med GraaBlaa og RoerAskholm 

video produktion

Download materiale : Graablaa kirkekoncerter