Anbefalinger

Lina Rafn

Lina Rafn

Jeg er blæst bagover. Jeg synes, I byder ind med noget frisk, spændende, nærværende og fandens modigt. Jeg har totalt armene i vejret.

Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsen

Under jeres optræden kom jeg ind i en verden, som er coming up i Danmark i øjeblikket, som er spændende og anderledes. Og jeg vil rigtig gerne opleve, hvad I ellers har i posen.

Helge Morre Pedersen

Helge Morre, Fængslespræst

Koncerten var fuld af nærvær og indlevelse og musikalsk er det på et meget højt niveau.

Det har været fantastiske oplevelser, hvor de indsatte har været inddraget som aktører og hvor både musik og tekst oser af indhold. Den bedste anbefaling er, at de indsatte fortsat taler om koncerten med begejstring og med håbet om en gentagelse…

Jakob Norgaard Mortensen, Amd. direktør på Combine

Jakob Norgaard Mortensen,

Super oplevelse! De er så dygtige og på samme tid så intense.

Signe Lindstrøm

Signe Lindstrøm, musikterapeut på KamillianerGaaredens Hospice

Trioen GraaBlaa leverede den smukkeste mest inspirerende og nærværende koncert i den lille dagligstue på hospice, og patienter, pårørende, frivillige og personalet blev berørte af musikkens blide og kraftfulde rum.

Vi blev ramt, favnet og løftet ind i sublim musikalitet og varm menneskelighed og smukke melodier.

Teksterne gav genklang i selve vor eksistens spændt ud mellem at være smukke, elskede, forbundne og smadrede, fragmenterede, længselsfulde mennesker. Emner som gav indre billeder og resonans hos os alle. Vi fik kigget hinanden i øjnene, delt samhørighed uden ord i vores lytten, og det visuelle udtryk gav smil, fugtige øjne og stof til eftertanke!

Tak for en uforglemmelig intim rørende livsbekræftende og omsorgsfuld formidling!

Rebekka Høy Biegel

Rebekka Høy Biegel, Managing partner i MindMyAngel

Vi startede året hjemme hos os med en huskoncert med www.GraaBlaa.dk . Et fantastisk band der netop ønsker at anerkende mennesker som både smukke og smadrede. Som skaber et musikalsk rum med deres egne tekster og musik, med en billedside og med et nærvær og autencitet, der er helt unikt.

Da vi mistede vores søn for snart 11 år siden, mistede jeg evnen til at small talke. Jeg kunne simpelthen ikke tale om uvæsentlige ting. Jeg oplevede det igen her i slutningen af sidste år og i starten af dette, da jeg mistede to veninder i december (unge mødre med små børn). Jeg kunne ikke snakke om uvæsentlige ting, før vi havde været om det essentielle. Før vi havde talt om det, der fylder det hele, hver en celle i kroppen.

Sådan kan vi hver især gå og have det. Vi kan også hver især gå og smile udadtil og gemme det, vi nu bærer med os af bøvl og sår, inden i os. Måske i et forsøg på ikke at belemre andre med vores problemer, måske fordi vi ikke orker at delagtiggøre andre i, hvordan vi i virkeligheden har det. Af titusind forskellige grunde.

Måske skulle man forsøge at gøre det modsatte? Skabe en fest hvor der netop er plads til os som hele mennesker. Som smukke og som smadrede. Det var det, jeg oplevede skete til koncerten. Vi startede med at skabe et rum, hvor det netop blev anerkendt, at livet ikke er det glansbillede, som man kan få indtryk af, når man ser på andres Facebookprofiler.

Det var en fantastisk oplevelse af få sammen med vores gæster. At der ikke skulle lukkes ned for det ægte liv. Men at der derimod blev en pause, et rum, hvor GraaBlaa kunne fortælle historien om dybden, stilheden, storheden, det tabte, larmen og skønheden. Det skabte både håb og lys!

Hvis du har lyst til at gøre det samme, så er det faktisk forholdsvis enkelt. Man skal have en stue, og man skal have nogle gæster. Hjemme hos os, stod vi for snacks og drikkevarer, og vi havde inviteret gæster. GraaBlaa stod for at stille op med lyd og lys mv. Gæsterne var med til at skabe en god stemning, og de var med til at dække de økonomiske udgifter. Efter koncerten blev hatten sendt rundt. Man putter det i man kan. Pengene bliver brugt til at dække de umiddelbare transportudgifter i forbindelse med koncerten. Derudover bliver det overskydende beløb brugt til at GraaBlaa har mulighed for at spille f.eks. i fængsler, på hospice, på væresteder mv.

Det var en fantastisk livgivende aften. Måske fordi der blev skabt plads til alle følelser. Det var ikke en tung aften eller en trist aften. Det var en virkelig, virkelig god aften, hvor der var plads til de mennesker, vi hver især er, og hvor snakkene resten af aftenen (og natten) var på et højere plan eller et dybere niveau.

En fin måde at slå flere fluer med et smæk: 1) Du gør noget godt for dig selv 2) Du gør noget godt for dine venner 3) Du gør noget godt for andre, der også er smukke og smadrede.

Jeg kan på det allervarmeste anbefale GraaBlaa.

Daniel Beck Kousholt